河北省2025-2026学年第一学期中段调研检测卷七年级英语(冀教版)答案
河北省2025-2026学年第一学期中段调研检测卷七年级英语(冀教版)答案正在持续更新,目前2026衡水金卷周测卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
16:56@@:91%(Text 8)M: My history professor says I should think about a job in politics. But I don't think I'd make a good politician.W:Why not?M: You know me. I'm not good at dealing with people. And politicians have to work with people all the time.W:That's true.So what do you think you want to do?M: I think I will be a good artist. I love painting pictures.minds me of a problem I'm having. You know my parents have a restaurant, right? They want me to2/4lafger.M: And you want to?【高二年级期中考试试题·英语参考答案第1页(共4页)】26—T—202BW: No way. A restaurant manager has to manage other people. It'd be terrible. I'm too disorganized. Honestly, Iwant to be a teacher because I like working with kids, and I'm good at it.M:That's true.W: I visited the countryside museum last week. It opened two months ago. You'd like it there.M: Why?Is there lots of information about trees?W:No.It's about wild birds that live in the forest.You can watch videos there, too.M: Oh! Is it open on Saturdays?W: Yes. It's only closed on Mondays. I went on a Thursday.M: And where is it?W:It's fifteen miles from here.It took about twenty minutes to get there and about thirty to get home becausethe roads were busier then.Here's a map for your parents.M: Thanks.about different kinds of clouds.M: Do I have to pay for the study day?W:You're fourteen,aren't you?M: Yes.W: Well, you won't because it's free for students who are your age or younger. But it costs f18 for studentswho aresixteen or older.M: Thanks. I'll tell my parents.(Text 10)visited a theater.It was built 2,oooyears agobeside the sea and people used to watch plays there in theopen air.There used to be an old fishing village nearby.After that,we had a guided tour.Rather than gototheoldpalace,whichisfulloftourists,ourguidetookusupahill andshowedusaroundwhat'sleftof alibrary.Mostofithadfallendown,butitstillhadafantasticatmosphere.Wethentookabusintothecountrysideforlunch,andweatenextto awaterfall.Afterwards,wetook awalkfromtheretoalake.Inthe afternoon,wechosetogoononeoftwodifferentfactorytours.Onefactorymadepotsandplates,which sounded dull tome,and oneproducedcarpets.Thatwasthe onewewent on.Therewerelots oftraditional designs, all made by local people. It was amazing. That was the last thing we did that day.参考答案1~5BCACB6~10CBBAC11~15BAACA16~20CBBAC【答案与解析】乐空间,并提及了相关注意事项。21.A细节理解题。根据MillieBushDogPark部分“...GeorgeBushParkinHouston,Texas,is oneof thelargest parks in the country, and it has a big dog park inside. The Millie Bush Dog Park covers 15 acres..."可知,MillieBushDogPark位于德克萨斯州休斯顿的GeorgeBushPark内。22.D细节理解题。根据Point Isabel Regional Shoreline部分“...Point IsabelRegional Shoreline is one of thelargest dog parks in the country, covering 23 acres... It also has a dog-friendly café and a washingstation..."可知,PointIsabelRegional Shoreline有狗狗友好咖啡馆。23.B细节理解题。根据CherryCreekStatePark部分“...it'sessential tohavereliabledogcollars(项圈)withidentification labels for your furry friends...",Millie Bush Dog Park 部分"... bring a strong dog collar..."PointIsabel Regional Shoreline部分"...durabledogcollars area must...”及BearCreekDogPark部分"...asecuredogcollarisveryimportant..."可知,四个公园都建议使用狗项圈。【答案与解析】本文是一篇记叙文。文章主要讲述了少年科学家GitanjaliRao以科技创新改变世界的励志故事。【高二年级期中考试试题·英语参考答案第2页(共4页)26-T-202B24.B细节理解题。根据第一段"When she was four years old,her uncle gave her a science set.This small giftgotherveryinterestedinhowthingswork.”可知,GitanjaliRao的叔叔送的科学套装激起了她对科学的兴趣。25.C细节理解题。根据第二段"Later,she designed Kindly,an app that uses computer smarts to find hurtfulonline messages early."可知,Kindly这个app旨在发现线上的有害信息。26.D细节理解题。根据第三段“In2020...TIMEMagazinechoseher asthefirsteverKidof theYear"可知,2020年,GitanjaliRao被评为年度最佳儿童。27.B推理判断题。阅读文章可知,GitanjaliRao的三项发明(Tethys净水、Kindly反网暴、Epione助医疗)均针对公共问题及第二段“Shedecidedtousehertalentstosolverealproblems.”可推断,她认为技术应服务于社会。【答案与解析】本文是一篇新闻报道。AI高速发展推高能耗与致命空气污染,危害公共健康,但遭科技业忽视。28.B细节理解题。根据第二段“...they mention carbon emissions(碳排放)andwater use,but completely
本文标签: